Ervaringen van cliënten

De leeftijdsfase waarin onze dochter nu zit roept veel vragen bij ons op. Cindy nam ons serieus en besliste met ons in plaats van over ons. Wij weten nu hoe we zelf de draad weer op kunnen pakken. (ouders meisje 15 jaar met stemmingsproblemen)

De omgang met onze zoon en met ons was erg prettig. Hij keek er naar uit om naar je toe te gaan. We zagen ook snel vooruitgang met de gegeven tips en adviezen. De evaluatiemomenten met ons hebben wij als zeer prettig ervaren! (ouders jongen 8 jaar met diverse angsten)

Onze dochter had een muurtje om zich heen gebouwd, waardoor het voor ons moeilijker was echt contact met haar te krijgen. Na de gesprekken met Cindy is ze opener geworden en minder in zichzelf gekeerd. Het was fijn om te zien dat ze zich gehoord en op haar gemak voelde bij Cindy. (ouders meisje 10 jr met faalangst en perfectionisme)

Prettige samenwerking en een mooi resultaat! (ouders jongen 10 jr, vermoeden van autisme)

Cindy nam mij erg serieus. Ik mocht praten over de dingen die ik belangrijk vond en het was erg gezellig. (jongen 9 jr, moeite met acceptatie van medische aandoening)

Dat ik oefeningen voor thuis kreeg vond ik wat minder. Ik heb er wel heel erg mijn best voor gedaan en het is me gelukt! Ik vond het fijn om naar Cindy toe te gaan. (meisje 9 jaar met motorische tics)